Uw ITAD in veilige handen
Alle hergebruik- en recycle- expertise onder één dak

Wie of wat is WhyWaste ?

WhyWaste is een samenwerkingsverband tussen 2 gerenommeerde bedrijven op het gebied van verwerking van afgedankte en / of overtollige ICT hardware. Wij zijn van mening dat hecht samenwerken beter is dan het aanleren of inlijven van nieuwe business. Gedurende heel wat jaren heeft HKS metals B.V. als onderdeel van Remondis alle expertises op het gebied van efficient recyclen verworven. 7Digits B.V. daarentegen timmert al heel wat jaren aan de weg als het gaat om het refurbishen en opnieuw vermarkten van ICT hardware. Bij deze direct maar van de gelegenheid gebruik maken om beide bedrijven aan u voor te stellen... 


 

HKS Metals B.V. 

Onderdeel van Remondis een van s'werelds grootste recyclers met meer dan 30000 medewerkers verdeelt over 800 lokaties op 4 continenten. HKS maakte in beginsel deel uit van de Hoogovens en is zodoende al meer dan 100 jaar actief op het gebied van metaal- en electronica- recycling. HKS heeft in Nederland 7 vestigingen waar de meest geavanceerde separatie- en verwerkings- lijnen dagelijks tonnen materiaal verwerken.7Digits B.V.

Een enthousiaste groep van 22 gemotiveerde medewerkers is dagelijks bezig om ICT hardware te beoordelen op hergebruik. Materialen waarvoor een 2e of misschien zelfs 3e, 4e leven nuttig is worden volgens de modernste en gecertificeerde technieken gerefurbished. Dit begint altijd bij het vernietigen van data gevolgd door grondig testen, compleet- en schoon- maken. 7Digits houdt alles bij en kan rapporteren wat u aan gegevens nodig heeft.    

Het motto is ; waarom verspillen ( WhyWaste ) ? Vandaar eerst kijken naar nuttig hergebruik en dan pas naar efficient recyclen. Heeft u nog vragen of bent u geinteresseerd ? Vult u dan het formulier op de contactpagina gelieve zo volledig mogelijk in, u wordt spoedig door een van onze medewerkers gebeld.